EU Funded

Ανακαινίσεις, συντηρήσεις, επισκευές κτιρίων

Αναλαμβάνουμε ριζικές ανακαινίσεις πάσης φύσης χώρων, κατοικιών, γραφείων, κτιρίων κλπ. Οι επεμβάσεις μπορεί να περιλαμβάνουν όχι μόνο αισθητικές παρεμβάσεις, αλλά και ενεργειακή αναβάθμιση ώστε ο χώρος να καταστεί λιγότερο ενεργοβόρος με συνέπεια την άμεση εξοικονόμηση δαπανών θέρμανσης και ψύξης.


Παρέχουμε ολοκληρωμένες και προσιτές προτάσεις για την ολική ή επί μέρους ανακαίνιση κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων. Σε συνεργασία με εξειδικευμένους τεχνίτες κάνουμε πραγματικότητα το όραμα των πελατών μας και εγγυόμαστε λειτουργικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Η ανακαίνιση μίας κατοικίας αποτελεί επίσης μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε αυτή να αναβαθμιστεί ενεργειακά, αντικαθιστώντας τα κουφώματα με αντίστοιχα χαμηλής θερμοαγωγιμότητας, εφαρμόζοντας σύχρονες μεθόδους μόνωσης στην εξωτερική ή εσωτερική επιφάνεια των εξωτερικών τοίχων, στο δώμα, κλπ. Έτσι, μία ανακαίνιση μπορεί παράλληλα να αναβαθμίσει και την ενεργειακή απόδοση μίας παλαιάς κατοικίας, αποφέροντας μεγάλα οικονομικά οφέλη στον ιδιοκτήτη.

Συχνές ερωτήσεις:

Γιατι να ανακαινίσω το σπίτι μου ή τον επαγγελματικό χώρο μου;

Η ανακαίνιση, είτε αφορά σε κατοικία είτε σε επαγγελματικό χώρο, βελτιώνει τη λειτουργικότητα του χώρου και τον αναβαθμίζει αισθητικά, και αυξάνει την  οικονομική αξία του. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την ανακαίνιση ο χώρος είναι πιο λειτουργικός, πιο χρηστικός αλλά και πιο ευχάριστος, ενώ αξιοσημείωτο είναι και το οικονομικό όφελος, που παρέχει ο ανακαινισμένος χώρος.

Γιατί να επιλέξω την εταιρεία NAFCONSTRUCTION;

Γιατί έτσι επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα σχετικά με την αισθητική, την ασφάλεια και την οικονομία στον συνολικό προϋπολογισμό. Κατόπιν αρχιτεκτονικής μελέτης του χώρου, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας, καταλήγουμε στη διαμόρφωση του χώρου σας ώστε να βελτιώνεται η λειτουργικότητά του με έξυπνες παρεμβάσεις που εξασφαλίζουν ένα καλαίσθητο και συμβατό με το γούστο σας σύνολο.

Χρειάζεται να απευθυνθώ σε τεχνική εταιρεία για την ανακαίνιση του χώρου μου;

Η απάντηση είναι απλή: Όχι απαραίτητα. Αλλά εφόσον προσπαθήσετε να υλοποιήσετε μόνοι σας μία ανακαίνιση, το πιο πιθανό είναι ότι:

  • θα αποτύχετε στην οργάνωση των συνεργείων (ειδικά αν πρέπει να απασχοληθούν τεχνίτες πολλών ειδικοτήτων)
  • έτσι το έργο δε θα ολοκληρωθεί εντός του προβλεπόμενου χρονικού ορίου
  • δε θα μπορείτε να επιβλέψετε το έργο αποτελεσματικά (θα είναι δύσκολο να διακρίνετε ενδεχόμενες ατέλειες οι οποίες θα βρεθούν μπροστά σας μακροχρόνια)
  • θα προμηθευτείτε τα υλικά σε λιανική (ακριβότερη) τιμή

Εφόσον απαιτείται ειδική άδεια για τις εργασίες της ανακαίνισης, τότε σίγουρα θα χρειαστείτε μηχανικό. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί χωρίς την απαιτούμενη άδεια κινδυνεύετε με παραπομπή στο αυτόφωρο για εκτέλεση εργασιών χωρίς άδεια. Τέτοιος έλεγχος μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτεπάγγελτα από τις Αστυνομικές Αρχές ή κατόπιν επώνυμης/ανώνυμης καταγγελίας πολιτών.

Ο μηχανικός είναι απαραίτητος;

Και πάλι θα μπορούσε κανείς να απαντήσει όχι. Αλλά ο μηχανικός μπορεί εύκολα να φροντίσει να εξασφαλίσει άδεια από την Υπηρεσία Δόμησης (τέως Πολεοδομία), εφόσον αυτή απαιτείται, να επιβλέψει τα συνεργεία αποτελεσματικά και να εγγυηθεί ότι καμία εργασία δε θα θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του κτιρίου (πχ γκρέμισμα τοίχων). Εκτός αυτών, απευθυνόμενοι στην εταιρεία μας, είστε σίγουροι ότι θα παρακάμψετε και τις δυσκολίες που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Τα υλικά μπορούν να επιλεγούν από τον πελάτη ή είναι δεδομένα;

Μπορείτε να επιλέξετε υλικά από γνωστούς κατασκευαστές και εισαγωγείς με τους οποίους συνεργαζόμαστε απολαμβάνοντας παράλληλα τις ειδικές τιμές που έχουμε πετύχει. Εκτός αυτών μπορείτε βέβαια να μας προτείνετε και υλικά από λοιπές εταιρίες.

Ποιο είναι το κόστος μίας ανακαίνισης;

Όπως είναι λογικό, το κόστος της ανακαίνισης δεν είναι δεδομένο και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως:

  • την επιφάνεια των χώρων που θα ανακαινιστούν
  • την έκταση της ανακαίνισης (π.χ. μόνο δάπεδα και κουφώματα ή και αντικατάσταση εξοπλισμού κουζίνας-μπάνιου, ηλεκτρολογικού-υδραυλικού δικτύου, τοποθέτηση γυψοσανίδων, κρυφών φωτισμών κλπ)
  • την ποιότητα των υλικών που θα επιλεγούν

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη σύνταξη του αναλυτικού προϋπολογισμού των εργασιών και υλικών και του αντίστοιχου χρονοδιαγράμματος, κατόπιν δωρεάν αυτοψίας στο χώρο σας και κατάρτισης προμελέτης.

Ενδεικτικά έργα

Έλαβαν χώρα εργασίες αναγκαίες για την βελτιστοποίηση της ασφάλειας του γηπέδου "Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ" του Δήμου Καισαριανής

Περισσότερα ›

Πραγματοποιήθηκε ριζική ανακαίνιση πολυκατοικίας στην Κυψέλη

Περισσότερα ›

Πραγματοποιήθηκε ριζική ανακαίνιση παλαιού διαμερίσματος στην Κηφισιά

Περισσότερα ›

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανακατασκευής αύλειων χώρων διαφόρων σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου Γαλατσίου

Περισσότερα ›

Διαμόρφωση αίθουσας Makers Lab στο Pierce College

Περισσότερα ›

Στο αμφιθέατρο του Εθνικού Ινστιτούτου Παστέρ έλαβαν χώρα εργασίες ριζικής ανακαίνισης

Περισσότερα ›

Επισκευαστικές εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις όψεις πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Πρόκειται για πολυκατοικία, κατασκευασμένη το 1980, αποτελούμενη από 8 ορόφους.

Περισσότερα ›

Πραγματοποιήθηκε πλήθος οικοδομικών και ηλεκτρολογικών εργασιών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου του Δήμου Αμαρουσίου

Περισσότερα ›

Εκτελέστηκαν εργασίες προσθήκης νέου ορόφου, στέγης και ανακαίνισης κατοικίας στην Αράχωβα

Περισσότερα ›

Σε διάφορα σχολεία του Δήμου Πειραιά έλαβαν χώρα οικοδομικές εργασίες για την αποκατάσταση της λειτουργικότητάς τους και την αναβάθμιση της ασφάλειας

Περισσότερα ›

Εργασίες συντήρησης, βελτίωσης και ανακαίνισης στο Αμερικάνικο Κολλέγιο

Περισσότερα ›

Εργασίες ανακαίνισης σε πολυκατοικία στην Καισαριανή

Περισσότερα ›

Εργασίες ριζικής ανακαίνισης σε επαγγελματικό χώρο

Περισσότερα ›

Πραγματοποιήθηκε πλήθος οικοδομικών εργασιών τόσο στον εσωτερικό όσο και στον αύλειο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής

Περισσότερα ›

Πραγματοποιήθηκε πλήθος οικοδομικών εργασιών τόσο στον εσωτερικό όσο και στον αύλειο χώρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Νηπιαγωγείου Περάματος

Περισσότερα ›

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανακαίνισης των κτιριακών εγκαταστάσεων σχολικών μονάδων καθώς και επιστρώσεις αύλειων χώρων με ακρυλικό συνθετικό τάπητα

Περισσότερα ›

Έλαβαν χώρα εργασίες δημιουργίας νέων χώρων και ανακαίνισης υφιστάμενων στο Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Νοσοκομείο

Περισσότερα ›

Έλαβαν χώρα εργασίες χρωματισμού με χρήση ειδικού αντιμικροβιακού χρώματος νανοτεχνολογίας

Περισσότερα ›

To top
Nafconstruction AE © 2018 - 2024. All Rights Reserved. Developed by TotalWeb®